Προφίλ PENTOSIN

Η PENTOSIN είναι μια παγκόσμια εμπορική εταιρεία με εθνικούς και διεθνείς συνεργάτες.

Οι άνθρωποι της PENTOSIN είναι πολύ καλά ενημερωμένοι: οι μακροπρόθεσμες επαγγελματικές σχέσεις παγκοσμίως τόσο στην αγορά όσο και από την πλευρά της πώλησης κατασκευάζει την πλατφόρμα για μια ασφαλή προμήθεια πρώτων υλών και τη συνεχή διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι συνεργάτες της στην εθνική και τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και οι κατασκευαστές των συστημάτων επιμένουν πως η διαθεσιμότητα προϊόντος είναι εγγυημένη κάτω από όλες τις συνθήκες. Η εξαιρετική φήμη της βασίζεται στην υψηλή ποιότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Τα προϊόντα Pentosin προμηθεύονται - μεταξύ άλλων - στους:

Audi
Bentley
BMW
Borg Warner
Bosch
Bugatti
CCI Corporation
Citroen
Continental
CRP Industries, Inc., USA
CTS
Daimler
Detlev Louis
Fendt
Ford
General Motors
Getrag
Guangdong Delian Chemical Group
Hitachi
Hyundai / Kia Motor Company
Jaguar 
Kiolemenis George, Greece
Land Rover
Magna Steyr
MAN
Metro Group
Opel
Peugeot
Porsche
Quantum Chemicals
Q8 Kuwait Petroleum
Seat
Skoda
Tenneco
TRW Automotive
Vauxhall
Volkswagen
Volvo
Vantagel
Welle
ZF 
  www.pentosin.com >> Our Customers

Τα προϊόντα Pentosin χρησιμοποιούνται στην πρώτη τοποθέτηση και την ελεύθερη αγορά.

Οι πελάτες της επωφελούνται από τα περισσότερα από τα 80 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο λιπαντικών. Η PENTOSIN λειτουργεί ως ένας παγκόσμιος κατασκευαστής λιπαντικών με εθνικούς και διεθνείς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των διανομέων που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και των οργανισμών χονδρικής και λιανικής. Μεταξύ άλλων, προμηθεύει επίσης συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια βενζίνης, καθώς και τους Γερμανικούς Ομοσπονδιακούς Σιδηρόδρομους, το Γερμανικό Ταχυδρομείο και τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Άμυνα.

Στη διεθνή σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του ράλι, η PENTOSIN είναι πολύ γνωστή σε μεγάλο αριθμό ομάδων ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές.

Σχετικά με την εταιρία

ueberuns Η Pentosin είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο στο διεθνή κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 80 χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ποιοτικών λιπαντικών και ειδικών προϊόντων. Προμηθεύει σε όλο τον κόσμο περισσότερους από 40 φημισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και συστημάτων. Τα λιπαντικά Pentosin μπορούν να βρεθούν σε όλα τα σύγχρονα οχήματα.

Αν και η συγκέντρωσή της είναι φυσικά στο μέλλον και τις προκλήσεις του, θέλει να δει με υπερηφάνεια και χαρά την «πηγή» του παρελθόντος της. Αντλεί δύναμη για την άκρως επιτυχημένη καινοτομία της από την εκτεταμένη εμπειρία και από μια έντονη αίσθηση για τις ανάγκες της τεχνολογίας του μέλλοντος. Η τεχνική ανάπτυξη ήταν πάντα η αρχή της «αναπτύσσουμε ήδη αυτό που απαιτείται αύριο». Αυτή η διαδικασία επομένως κάνει φανερό ότι η ποικίλη γκάμα των προϊόντων της υπόκειται σε συνεχή αλλαγή. Γνωρίζει μόνο μία κατεύθυνση: προς τα εμπρός!

Η Έρευνα & Ανάπτυξή της έχει εξοπλιστεί επακριβώς, με εξειδικευμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις δοκιμών. Έτσι μπορεί να εργαστεί στενά με την ΟΕΜ και τους κατασκευαστές συστημάτων για να αναπτύξει μια ποικιλία τεχνικών απαιτήσεων με προσαρμοσμένες λύσεις. Είναι λοιπόν σε θέση να διαμορφώσει την τεχνολογική ανάπτυξη στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και σήμερα; Στις μέρες μας, μπορείτε να βρείτε την PENTOSIN και τα προϊόντα της σχεδόν σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Έτσι, μπορείτε εύκολα να δείτε:

Είναι δίπλα στους πελάτες της!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της

Η Pentosin έχει καθιερωθεί εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς λιπαντικών και ειδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως. Προμηθεύει πάνω από 30 κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και συστημάτων σε όλον τον κόσμο. Θα βρείτε τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα Pentosin σχεδόν σε κάθε σύγχρονο όχημα.

Αν και πάντα κοιτάζει στο μέλλον να εντοπίσει οποιαδήποτε νέα πρόκληση την οποία είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί, δε θα ξεχάσει ποτέ την ιστορία της, που μας κάνει να αισθανόμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι. Η καινοτομία της βασίζεται στην τεράστια εμπειρία της και τη συνεχή προσοχή της για τις μελλοντικές τεχνολογικές απαιτήσεις. Η τεχνική ανάπτυξη οδηγείται από μία από τις βασικές αρχές της: «Ξεκινάμε την ανάπτυξη σήμερα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αύριο!». Η ευρεία σειρά υπόκειται επίσης σε μόνιμη αλλαγή. Γνωρίζει μόνο μία κατεύθυνση: να προχωράει μπροστά!

Η στενή συνεργασία της στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης με τους κατασκευαστές γνησίων και συστημάτων της δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις για τις διάφορες τεχνικές απαιτήσεις.

Γιατί να μην προχωρήσει με αυτό τον τρόπο και στο μέλλον, εστιάζοντας στις τεχνικές απαιτήσεις των συνεργατών της; Της λένε τι θέλουν για τα οχήματά τους κι αυτή ακούει προσεκτικά και διαμορφώνει τα αντίστοιχα λιπαντικά και τα ειδικά προϊόντα.