Προφίλ PENTOSIN

Η PENTOSIN είναι μια παγκόσμια εμπορική εταιρεία με εθνικούς και διεθνείς συνεργάτες.

Οι άνθρωποι της PENTOSIN είναι πολύ καλά ενημερωμένοι: οι μακροπρόθεσμες επαγγελματικές σχέσεις παγκοσμίως τόσο στην αγορά όσο και από την πλευρά της πώλησης κατασκευάζει την πλατφόρμα για μια ασφαλή προμήθεια πρώτων υλών και τη συνεχή διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι συνεργάτες της στην εθνική και τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και οι κατασκευαστές των συστημάτων επιμένουν πως η διαθεσιμότητα προϊόντος είναι εγγυημένη κάτω από όλες τις συνθήκες. Η εξαιρετική φήμη της βασίζεται στην υψηλή ποιότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Τα προϊόντα Pentosin προμηθεύονται - μεταξύ άλλων - στους:

Audi
Bentley
BMW
Borg Warner
Bosch
Bugatti
CCI Corporation
Citroen
Continental
CRP Industries, Inc., USA
CTS
Daimler
Detlev Louis
Fendt
Ford
General Motors
Getrag
Guangdong Delian Chemical Group
Hitachi
Hyundai / Kia Motor Company
Jaguar 
Kiolemenis George, Greece
Land Rover
Magna Steyr
MAN
Metro Group
Opel
Peugeot
Porsche
Quantum Chemicals
Q8 Kuwait Petroleum
Seat
Skoda
Tenneco
TRW Automotive
Vauxhall
Volkswagen
Volvo
Vantagel
Welle
ZF 
  www.pentosin.com >> Our Customers

Τα προϊόντα Pentosin χρησιμοποιούνται στην πρώτη τοποθέτηση και την ελεύθερη αγορά.

Οι πελάτες της επωφελούνται από τα περισσότερα από τα 80 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο λιπαντικών. Η PENTOSIN λειτουργεί ως ένας παγκόσμιος κατασκευαστής λιπαντικών με εθνικούς και διεθνείς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των διανομέων που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και των οργανισμών χονδρικής και λιανικής. Μεταξύ άλλων, προμηθεύει επίσης συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια βενζίνης, καθώς και τους Γερμανικούς Ομοσπονδιακούς Σιδηρόδρομους, το Γερμανικό Ταχυδρομείο και τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Άμυνα.

Στη διεθνή σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του ράλι, η PENTOSIN είναι πολύ γνωστή σε μεγάλο αριθμό ομάδων ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές.