Σχετικά με την εταιρία

ueberuns Η Pentosin είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο στο διεθνή κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 80 χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ποιοτικών λιπαντικών και ειδικών προϊόντων. Προμηθεύει σε όλο τον κόσμο περισσότερους από 40 φημισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και συστημάτων. Τα λιπαντικά Pentosin μπορούν να βρεθούν σε όλα τα σύγχρονα οχήματα.

Αν και η συγκέντρωσή της είναι φυσικά στο μέλλον και τις προκλήσεις του, θέλει να δει με υπερηφάνεια και χαρά την «πηγή» του παρελθόντος της. Αντλεί δύναμη για την άκρως επιτυχημένη καινοτομία της από την εκτεταμένη εμπειρία και από μια έντονη αίσθηση για τις ανάγκες της τεχνολογίας του μέλλοντος. Η τεχνική ανάπτυξη ήταν πάντα η αρχή της «αναπτύσσουμε ήδη αυτό που απαιτείται αύριο». Αυτή η διαδικασία επομένως κάνει φανερό ότι η ποικίλη γκάμα των προϊόντων της υπόκειται σε συνεχή αλλαγή. Γνωρίζει μόνο μία κατεύθυνση: προς τα εμπρός!

Η Έρευνα & Ανάπτυξή της έχει εξοπλιστεί επακριβώς, με εξειδικευμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις δοκιμών. Έτσι μπορεί να εργαστεί στενά με την ΟΕΜ και τους κατασκευαστές συστημάτων για να αναπτύξει μια ποικιλία τεχνικών απαιτήσεων με προσαρμοσμένες λύσεις. Είναι λοιπόν σε θέση να διαμορφώσει την τεχνολογική ανάπτυξη στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και σήμερα; Στις μέρες μας, μπορείτε να βρείτε την PENTOSIN και τα προϊόντα της σχεδόν σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Έτσι, μπορείτε εύκολα να δείτε:

Είναι δίπλα στους πελάτες της!