Ανακαλύψτε τον κόσμο της

Η Pentosin έχει καθιερωθεί εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς λιπαντικών και ειδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως. Προμηθεύει πάνω από 30 κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και συστημάτων σε όλον τον κόσμο. Θα βρείτε τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα Pentosin σχεδόν σε κάθε σύγχρονο όχημα.

Αν και πάντα κοιτάζει στο μέλλον να εντοπίσει οποιαδήποτε νέα πρόκληση την οποία είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί, δε θα ξεχάσει ποτέ την ιστορία της, που μας κάνει να αισθανόμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι. Η καινοτομία της βασίζεται στην τεράστια εμπειρία της και τη συνεχή προσοχή της για τις μελλοντικές τεχνολογικές απαιτήσεις. Η τεχνική ανάπτυξη οδηγείται από μία από τις βασικές αρχές της: «Ξεκινάμε την ανάπτυξη σήμερα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αύριο!». Η ευρεία σειρά υπόκειται επίσης σε μόνιμη αλλαγή. Γνωρίζει μόνο μία κατεύθυνση: να προχωράει μπροστά!

Η στενή συνεργασία της στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης με τους κατασκευαστές γνησίων και συστημάτων της δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις για τις διάφορες τεχνικές απαιτήσεις.

Γιατί να μην προχωρήσει με αυτό τον τρόπο και στο μέλλον, εστιάζοντας στις τεχνικές απαιτήσεις των συνεργατών της; Της λένε τι θέλουν για τα οχήματά τους κι αυτή ακούει προσεκτικά και διαμορφώνει τα αντίστοιχα λιπαντικά και τα ειδικά προϊόντα.