Η ιστορία της Pentosin

historyΗ Pentosin κοιτάζει πίσω σε μια μακρά ιστορία. Περισσότερα από 80 χρόνια πριν, το 1927 ο Heinrich Freudenthal ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση. Η Deutsche Pentosin-Werke ήταν γνωστή ήδη το 1935, λόγω της γκάμας κτηνιατρικών / ιατρικών προϊόντων και κέρδισε τόσο μεγάλη φήμη που εταιρίες στην Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ελβετία κατασκεύαζαν προϊόντα Pentosin με άδεια. Ο Heinrich Freudenthal αναγνώρισε τη σημασία της αναπτυσσόμενης αυτοκινητοβιομηχανίας. Έτσι, έβαλε τα θεμέλια για την Έρευνα & Ανάπτυξη των υγρών των φρένων και των λιπαντικών. Αυτή ήταν η αρχική φάση, όταν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων άρχισαν να εκδίδουν εγκρίσεις των προϊόντων. Πολλά προϊόντα Pentosin εγκρίθηκαν για το γέμισμα στο εργοστάσιο (πρώτη τοποθέτηση) και την ελεύθερη αγορά και στο πλαίσιο αυτό οι πωλήσεις στέφθηκαν με επιτυχία. Από την αρχή ο Κύριος Freudenthal δημιούργησε το συνδυασμό της ποιότητας με το εμπορικό σήμα της Pentosin. Αυτό ήταν πάντα και θα είναι η εγγύηση για την αιώνια φιλοσοφία της εταιρίας: Η ποιότητα και η συνέχεια είναι ό,τι αντιπροσωπεύει την Pentosin - στο παρελθόν - το παρόν - το μέλλον.

Ποιότητα και αξιοπιστία - το κλειδί της επιτυχίας - ανεξάρτητα από το ποια είναι η σχετική οικονομική κατάσταση. Πάντα εξοικειωμένοι με την κατάσταση της τεχνογνωσίας και «με το αυτί στον πελάτη», η Pentosin απογειώθηκε στη δεκαετία του ’60 με μεγάλη επιτυχία. Η εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων και ο συνεχώς αυξανόμενος όγκος απαιτούσαν επιπλέον ικανότητες παραγωγής. Συνεπώς, η κατασκευή της μονάδας ανάδειξης στη Dormagen ξεκίνησε το 1960. Επιπλέον, οι αρχικές εγκαταστάσεις του Αμβούργου μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο Wedel, κοντά στο Αμβούργο, το 1972. Επίσης, το Wedel που βρίσκεται στον ποταμό Έλβα, απέχει μόλις μια ανάσα μακριά από τη μητρόπολη του κόσμου, το Αμβούργο. Όχι μόνο θα βρείτε το λιμάνι του Αμβούργου, αλλά επίσης θα είστε στην είσοδο του πιο σημαντικού Ευρωπαϊκού οργανισμού κατασκευής αεροσκαφών, νιώθετε τη «χανσεατική τέχνη της ζωής» στους πάντα φρέσκους και συχνά ισχυρούς ανέμους που έρχονται από τη Βόρεια Θάλασσα. Αυτός είναι επίσης ο τόπος της έδρας της Pentosin, της Έρευνας & Ανάπτυξής της και μιας κορυφαίας σύγχρονης και αποδοτικής μονάδας ανάμειξης.

Σήμερα, η Pentosin διοικείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Μέτοχο Jürgen Niemax και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Henrik Niemeyer - και υποστηρίζεται από μια πολύ καλά εξειδικευμένη, εκπαιδευμένη και δημιουργική ομάδα.