Έρευνα & Ανάπτυξη

Αναπτύσσεται για να υποστηρίζει τις μελλοντικές τεχνολογίες

technologyΓιατί Έρευνα & Ανάπτυξη, εάν τα προϊόντα Pentosin είναι ήδη υψηλής ποιότητας και πολλά από αυτά έχουν εγκριθεί από τους εθνικούς και διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων για την πρώτη τοποθέτηση και την ελεύθερη αγορά;

Η Έρευνα & Ανάπτυξη κατατάσσεται πρώτη μεταξύ όλων των σημαντικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της - μπορεί να θεωρηθεί ως η καρδιά της εταιρίας. Το καλό δεν είναι ποτέ αρκετά καλό για αυτή. Επομένως κάνει συνεχείς επενδύσεις στο υψηλής απόδοσης εργαστήριο και τις εγκαταστάσεις δοκιμών της. Το σύγχρονο φυσικό / χημικό εργαστήριό της είναι εξοπλισμένο με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να αναπτύξει και να δοκιμάσει καινοτόμα λιπαντικά και ειδικά προϊόντα. Η ποιότητα των προϊόντων της υπόκειται σε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο ποιότητας.

Οι πολλές εγκρίσεις - και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται - που εκδίδονται από τις εθνικές και διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες και τους κατασκευαστές συστημάτων, μπορούν να θεωρηθούν ως απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των ερευνητικών προσπαθειών της Pentosin. Για χρόνια οι Γερμανικές και οι διεθνείς εταιρίες γνησίων, καθώς και οι κατασκευαστές συστημάτων είναι πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών ηγεσιών τους σε καινοτόμα και έξυπνα υγρά. Επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί της στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων επόμενης γενιάς. Στην πραγματικότητα εστιάζει στην περαιτέρω βελτίωση των υγρών των κιβωτίων ταχυτήτων διπλών συμπλεκτών. Σήμερα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με κιβώτια ταχυτήτων διπλών συμπλεκτών χρησιμοποιούν τεχνολογία Pentosin. Και σε κοινά έργα με την αυτοκινητοβιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο, η Pentosin έχει ξεκινήσει ήδη από τώρα να αναπτύσσει την επόμενη γενιά λιπαντικών.

Η Pentosin δε βλέπει την Έρευνα & Ανάπτυξη ως ένα κερδοσκοπικό κέντρο, αλλά για αυτή η Έρευνα & Ανάπτυξη είναι μια αειθαλής και προοδευτική πρόκληση για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την αυτοκινητοβιομηχανία.